Internetverbinding
Home < Internet Aanbieders < ADSL aanbieders < XS4ALL

XS4ALL

XS4ALLXS4ALL is klein begonnen en is nu een van de grootste ADSL aanbieders. XS4ALL heeft door al zijn goede diensten een goede reputatie opgebouwd. XS4ALL staat erom bekend dat zij erg betrouwbaar zijn. 

XS4ALL is wel een fractie duurder dan de rest van de ADSL aanbieders. Ze bieden wel een gratis beveiliging pakket aan bij elk ADSL abonnement, in dit pakket zit een e-mail spam filter, een e-mail virus scanner, een computer virus scanner en een computer firewall. Omdat XS4ALL net iets duurder is dan de rest van de aanbieders kan je het prijs verschil zien als een toeslag die je moet betalen voor de goede kwaliteit die je ontvangt.

Wil je een betrouwbare ADSL aanbieder met constante snelheid, geen moeilijkheden en een uitstekende helpdesk dan is XS4ALL een uitstekende keuze.

 

Awards 

XS4ALL heeft in het verleden veel onderscheidingen gekregen voor verschillende dingen. Uit meerdere onderzoeken zoals die van de consumentenbond kwam XS4ALL eruit als de meest betrouwbare. De helpdesk van XS4ALL is ook meedere keren aangeprezen als de beste.

Het Net · Tele2 · Planet · Wanadoo · Demon · Scarlet · Quicknet · KPN · Tiscali · Online · Alice · Telfort · Concepts

XS4ALL

ADSL, Kabel en Digitale televisie vergelijken

Postcode   Huisnr.