Internetverbinding
Home < Internet Verbindingen < Kabel < Kosten

Kosten

Een kabelverbinding heeft geen internet tikken, dus kan je zolang online zijn als je maar wilt. Met het downloaden verschilt het per aanbieder. Sommige aanbieders hebben een download limiet per maand. Als je over het limiet heen gaat, kan je extra gaan betalen voor elke extra megabyte die je download of je kan een tijdelijke snelheid vermindering krijgen voor de resterende dagen van de maand. Waar je voor op moet letten is dat je voor de kabel verbinding ook en kabel abonnement nodig hebt. Dus als je geen kabel verbinding hebt dan is het niet mogelijk om kabel aan te schaffen. Als kabel wordt aangesloten en je hebt geen televisie abonnement kan je een rekening per maand krijgen voor het televisie abonnement.

Je kan voor weinig geld al een kabel abonnement nemen, het is geheel afhankelijk van de snelheid van het abonnement. Wil je een snelle verbinding dan moet je ook meer betalen.

Het is makkelijk om te kijken of je geschikt bent voor kabel internet, op de meeste sites van de aanbieders kan je je postcode invullen en dan kan je zien of het mogelijk is om kabel te nemen. Het is niet aan te raden om zelf kabel internet te gaan installeren. Voor het kleine bedrag wat je moet betalen om een installateur te laten komen bespaar je heel veel moeite en ongemak als je het zelf gaat proberen.

Draadloos · Snelheid · Toepassingen · Voordelen nadelen

Kosten

ADSL, Kabel en Digitale televisie vergelijken

Postcode   Huisnr.